fredag 25 mars 2011

SURFING ANYA FRÅN THE GREETING FARM

Ja, när vi är i slutet av mars månad, är det hög tid för våren att titta fram. Jag tjuvstartar badsäsongen genom att längta mig till stranden tillsammans med en söt ny Surfer Anya som är redo för stranden och vågorna.




Den här veckans FFF-utmaning hos The Greeting Farm går ut på att göra ett vårkort och du kan inspireras av både sol, sand och semester med mera.
Och glöm nu inte att hoppa runt bland alla TGF-inspiratörers bloggar så att du inte missar din chans att vinna en härlig stämpel!!!

...

Och även om det är långt kvar till den riktiga semestern, kan du ju njuta av ett kort vårlov redan nu .-)... spring break betyder just vårlov. Så se till att skaffa dig lite "Spring Break" du också! Ta ledigt från jobbet vettja och gå ut och njut av vårsolen! Och ifall det regnar, kan du väl samla ihop dina väninnor och pyssla tillsammans med dem!!!!

...

Hur har du tänkt att tillbringa din sommar? Skall du stanna kvar där du är eller skall du åka utomlands? Vill du garantera dig om en varm sommar och därför planerar för en vistelse på Gran Canaria eller åker du iväg för att få lugn och ro eller kanske för att vandra i fjällen?
Själv har jag inte kommit så långt i planeringen, men kanske åker jag till Chicago i sommar. Hur kul är inte det då???

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack så mycket för din kommentar.