lördag 26 mars 2011

BUTIKEN INFORMERAR

Nu är våren här. Jösses så härligt!

Vi packar upp nya varor för fullt, planerar för scrapmaran som är om en vecka, beställer in fler varor och planerar för nya kurser. Och sen är det ju inte långt till nästa mässa, som är i Kungälv. Kongahällamässan heter den, och det är en endagsmässa lördagen den 7 maj.


PASSA PÅ!

Just nu är det också ett erbjudande på Distress Stains. Köp alla 12 färgerna och få 15 % rabatt. Erbjudandet gäller till den 3 april 2011.
FACEBOOK
Ni glömmer väl inte av att bli kompis med mig på Facebook? Det är tydligen ett bra sätt att bli medlem i gruppen Scrap & Hobby på fejsan... :-).
Vi har redan 100 medlemmar, vilket resulterat i ett presentkort på 100 kr till en lycklig vinnare.
När vi är 200 medlemmar ökar vi beloppet till 200 kr på ett presentkort. Vid 300 medlemmar ökas beloppet till 300 kr. Och så vidare. Visst har du någon kompis som vill få kontinuerlig information om det som händer på Scrap & Hobby :-)?

PREMIÄRER

fredag den 1 april, är det premiär för nya underbara stämplar från the Greeting Farm. Det finns 3 nya singelstämplar att se fram emot, förutom ett härligt stort set med creepin crew-figurer. Det finns en viss efterfrågan på dem, så om du vill vara säker på att få dem, är det bra om du paxar ett paket. Jag har fyra kvar i dagsläget.


Samma dag släpps det nya numret av den norska inspirationstidningen Ett Trykk.

...

ÖPPET HUS

Nu på tisdag den 29 mars är det öppet hus hos Scrap & Hobby och då kommer Liselott från Inkido och gör en make and take-tavla med oss (det är helt gratis... så välkommen hit och lär dig något nytt :)...).
Det blir en lite längre sittning denna gång, då vi jobbar med maskningstekniken. Vi dukar fram ett långbord - för att så många som möjligt skall få plats.
Du är välkommen mellan kl 18:00-20:00.


KURSER

onsdag den 30 mars  är det en kurs i hur man använder BIAn - Bind it all-maskinen. Jag använder den mest för att göra minialbum, almanackor och t ex inköpslathundar. Jag har också använt den till redovisningsmaterial i skolan :-).
Det finns några platser kvar, så om du är nyfiken på hur du kan förgylla din tillvaro med en skön maskin, kan du anmäla dig genom att köpa kursen på webben, eller besöka oss i butiken.

Glöm inte att kolla in de andra kurserna under april och maj! Vi skall göra tre olika kort, tags, altra och göra vintageinspirerade kort :-).

Onsdagen den 25 maj har vi en nyinsatt kurs i hur man färglägger med distressfärger. (kl 18:15 till 21:15). Vi kommer att jobba med flera olika distressprodukter, nämligen refillflaskan, dynan och den nya roliga distress stain-flaskan.

Om det finns intresse för ännu en färgläggningskurs med copic-pennor, går det bra att ringa till oss på 031-26 56 49, mejla till info@scrapohobby.se eller besöka oss i butiken, så skall vi se till att få ett datum. Tessan - som är vår copic-mästarinna - kan ha kurser på torsdagar. Bara så att ni vet :-).

...

SCRAPMARATON

Och på lördag den 2 april är det dags för scrapmaran.
Tjohoo!

// Sari

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack så mycket för din kommentar.