fredag 4 februari 2011

FEBRUARIS MÅNADSTÄVLING

Hej på er allihop!

Idag är det fredagen den 4 februari och imorgon, ja imorgon börjar något riktigt roligt på TV. Det hoppas jag i alla fall, för det är då melodifestivalen sätter igång!

Den här gången är det min tur att hålla i månadstävlingen här hos Scrap & Hobby, och därför har jag, lämpligt nog, valt just "melodifestivalen" som tema på februaris månadstävling. För att hamna i rätt stämning, kan du tänka glitter o glamour, musik, sång, glädje, fest och party.

Du kan göra precis vad för slags alster du vill i denna tävling. Det kan vara en layout, ett kort, en tag, en burk, en ask eller något helt annat. Det viktiga är dock att DET SKALL RYKA Melodifestival om det.


Detta skall finnas med på ditt bidrag:


 • wellpapp
 • knappar
 • snöre
 • färgen rosa
 • rosor

Du får gärna:

anspela på någon artist eller låttitel (referera till artist och gärna år i din kommentar så att det blir så tydligt som möjligt)
 • ge uttryck för din kärlek eller ditt hat till detta folk-evenemang
 • bara passa på att blinga till ditt alster som aldrig förr med t ex fjädrar och boa Very Happy .

Har du någon förhandsfavorit i år?

Jag vet ju i alla fall att jag kommer att sitta bänkad framför teven på lördagarna mellan den 5 - 26 februari. Jag har längtat efter att se f d Idol-Daniel Karlsson i tv-rutan ända sedan han så snopet inte röstades vidare 2007. Äntligen kommer han tillbaka, som the Moniker! Är det dags för hans revanch, eller börjar vi nynna till en annan tuggummipopsång?

Här kommer lite inspiration:

Sari
(en av förra årets stora hits var ju Eric Saades "Manboy" - och efter att ha sett Eric med hatt, tyckte jag att den här ärtiga lilla tjejen (en ny Miss Anya från Hat's off-kollektionen) kunde passa bra som partner till honom :-).... Och som ni ser - undrar hon var hennes s k ManBoy håller hus :-).
Birgitta
Melodifestival... Lördagsmys med chips... Ooops, de blev visst uppätna. Men vad göra med burken? Slänga den? Nehej då! Som pysslare slänger man inget.

Så chipsburken fick ta på scenkostym och i hatten diverse musikinstrument.


BRA ATT TÄNKA PÅ:


 • Du har till den 25 februari på dig att göra ett alster och lämna en kommentar i detta inlägg.
 • Endast ett bidrag per person.
 • Lämna en kommentar i detta inlägg och länka till ditt inlägg med ditt bidrag. (Jag kommer att publicera alstren länst ned i detta bidrag, i den takt de kommer in).
 • Om du inte har någon blogg, kan du mejla ditt bidrag till adressen: sohtavlingar@hotmail.se (OBSERVERA att det står PUNKT SE) och ange februariutmaningen som rubrik. På så sätt är det lättare att hitta just ditt bidrag :-). Lämna gärna en kommentar om detta, så att vi vet när vi skall in och leta efter ditt bidrag :-).

Nu väntar vi spänt på att få se era tolkningar.


Om du har några frågor, kan du alltid lämna en kommentar i detta inlägg, så svarar vi så fort vi har tillfälle.

// Sari

Här kommer alla bidrag:

Snabbscrapparen - CamillaPetraso:Kerstin Abrahamsson:Marina - Frideborgs mys:Allram


Pysselpinglan

6 kommentarer:

 1. Klart jag är med! En jätte rolig utmaning! Här hittar man mitt bidrag: http://snabbscrapparen.blogspot.com/2011/02/melodifestival.html

  SvaraRadera
 2. Jag är också med!!!
  http://petraso.blogspot.com/2011/02/en-utmaning.html

  SvaraRadera
 3. Ja hej på er, nu har faktiskt jag med bestämt mig för att vara med, så medan Babsan önskade sig en spanjor så blev hela min värld rosa...

  http://frideborgsmys.blogspot.com/2011/02/tavlingsbidrag.html

  SvaraRadera
 4. Här http://mittscraprum.blogspot.com/2011/02/schlagertema
  finns mitt bidrag.

  SvaraRadera
 5. Hej hej ! Det här var nog helt klart den roligaste utmaningen någonsin !! Vräka på med glitter mm och det är tillåtet =)=) Här kommer iallfall mitt bidrag http://pysselpinglans.blogspot.com/2011/02/fredagsskissen-hos-scrappaloss.html Kram kram

  SvaraRadera
 6. Tack för en superrolig utmaning: Ni hittar mitt bidrag här: http://emscreativeside.blogspot.com/2011/02/challenge-queen.html The Queen är titeln på Velvets låt sedan några år tillbaka. :)Eftersom jag har högerklicksskydd mailar jag mitt bidrag oxå. :)

  SvaraRadera

Tack så mycket för din kommentar.