måndag 20 juni 2011

BLAST OFF! Rymdpapper från BoBunny

Hejsan!

Tänk att det är midsommarafton redan på fredag! Tiden går så fort! Ibland tror man att tiden är oändlig, det är den kanske på sätt och vis, men inte här och nu!....
Rymden är oändlig, tror man, och jag blev så glad när jag såg detta papper från BoBunny! Det är från serien Blast Off!. Just detta papper heter inget undernamn, men serien innehåller två till papper, Aliens och Stripe, som är så otroligt fina. Jag har valt att klippa ut några av figurerna på pappret för att använda på en LO med foto från min sons maskerad.Jag har använt en vit cardstock, då det är många olika färger i fotot. Det lugnar ner lite. Och just för att det är så olika färger i fotot, tycker jag att rymdfigurerna passar perfekt!Dom här små filurerna är så sööööta!! Dom ingår i ett stämpelset från TPC Studio som heter Rockets and Rayguns pojke. Det är clearstamps, som är genomskinliga, vilket gör att man ser bättre var man stämplar. Stor fördel, tycker jag! Jag har stämplat dessa sötisar på färgade papper och sedan klippt ut dom. Jag är inte jätteförtjust i att färglägga, utan klipper hellre ut från färgat papper. En dag ska jag visa hur man kan använda Paper-Pieceing (PP) genom att stämpla på olika färgade papper. Jag har även glittrat till små detaljer med glitterlimmet Stickles, färg Diamond. Den lilla stjärnknappen är inte större än ca 0,5 cm. Supersöta och är så där små, som man kan behöva "fylla ut lite" med.... Dom finns i butiken i Sävedalen.TPC STUDIO ROCKETS AND RAYGUNS POJKEOrdet "MASKERAD" är utstansat mha en stansmaskin och Tim Holtz Sizzix stansmall alfabet Chip Block. Jag har även här använt Stickles Diamond, för att "festa till" LO:n lite. Istället för mösterpapper bakom fotot har jag använt grön Punchinella. Det förhöjer glitterkänslan och metallkänslan i några av personerna på fotot, tex roboten med lådan på huvudet...Apan är utklippt ur Blast Off-pappret. Jag glittrade med Stickles Diamond även på den. Dom stora blingstenarna är verkligen passande här, på en barnLO från en maskerad... Dom finns i påsar i Sävedalen.Rymdraketen är utklippt från BoBunny-pappret och glittrat med Stickles Diamond. Smileysen är en figurknapp och från en påse med många färger i från YouDo.

Jag har gjort streck från Apans tefat och rymdraketen med en svart penna. Det ger lite liv i LO:n.

Nu hoppas jag att alla våra läsare får en underbar, solig (om inte ute, så i sinnet....), inspirerande och mysig midsommarafton! GLAD MIDSOMMAR!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack så mycket för din kommentar.