fredag 29 april 2011

HO HOO-UGGLOR FRÅN THE GREETING FARM

Det är ju ett tag sedan TGF släppte ett set med djurstämplar, och nu kommer det fler sköna ugglor som utökar skogsvänskollektionen på ett fint sätt. Hoo loves you heter setet.
Ugglor har verkligen varit i ropet (ho hooo) den senaste tiden, både i bloggar - och ja, nästan överallt...

Här är mitt kort:

Hoo loves you - visar upp tre härliga ugglor med olika mönster, och detta set kommer att vara ett av många under kommande månad. Om du får våra nyhetsbrev per e-post, har du redan sett förhandsvisningarna. Vi är superförväntansfulla över att se vad just du kan skapa ihop med dessa stämplar :-)!

Maj månads-släppen hos TGF släpps på natten den 1 maj och du får gärna besöka oss på TGFs inspiratörers blog-hoppande... OCH för att se vår andra årliga KORT FÖR ETT SYFTE-drive. Det kommer att finnas massor av kul och priser, och du kan också slå oss följe i ett hjärt-värmande syfte, du med :-). Vi hoppas att vi ses där.Gå till de olika TGF-bloggarna nu för att se hur du kan vinna ett Hoo loves you-set!

...

Här är ett annat kort, med en uggla, men också två bakgrundsstämplar med splatter.
Jag kallar honom för Hoo, och Hoo älskar dig. Och går det att göra annat än att älska splattret i bakgrunden? Jag har stämplat med båda splatterstämplarna i olika distress-ink-färger för att ge bakgrunden liv.
Efteråt har jag stämplat frasen Hoo loves you i hörnen för att ge det en fullständig look, och avslutat det hela med den andra ugglan av tre från Hoo loves you-setet.


Gå till TGFs blog och även tävlingsbloggen - då det finns roliga saker att ta del utav där. Kanske finns det ett set med bakgrundsstämplar till bortskänkning om du läser texten riktigt noga...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack så mycket för din kommentar.