torsdag 18 augusti 2011

PRIMA PENNSTÄLL TILL EN KILLE....

Så var det torsdag igen! Idag tänkte jag visa er hur jag på liten eller ingen tid alls gjorde om en tom russin-burk i metall till ett Prima pennställ! Vi håller på att renovera och inreda vårt nya hus och stora pojken har precis fått klart sitt rum och dessutom börjat försa klass!

När man börjar skolan så behöver men ju en del saker i sitt rum som kanske inte nödvändigt vis funnits där förut...som ett skrivbord t.ex. På skrivbordet är det ju lite fiffigt om det finns någonstans att förvara alla sina pennor och därför gjorde jag om russin-burken till just detta! Jag valde att använda Primas fina papper tillsammans med wellapp och stämplade Inkido-stjärnor i olika storlek.

Lite söt bollfrans som säljs i metervara i butiken limmande jag fast överst på burken. Min trogna följeslagare limpistolen kan jag inte vara utan när jag altrar! Inget lossnar utan där man sätter saker ...där sitter dom!

Nu har vi gått ett varv runt hela burken, ett enkelt och ganska snabbt sätt att göra en passande förvaring. Hoppas ni blivit lite inspirerade att spara gamla burkar och ge dom en makeover och ett annat syfte!

Tack för att du tittade in i dag
Kram

1 kommentar:

  1. Jättefint! Har just gått och funderat på att börja altra saker så tack för inspirationen!

    SvaraRadera

Tack så mycket för din kommentar.