onsdag 13 juli 2011

NYHETER I WEBSHOPEN, TERESA COLLINS


Hej allihopa!
Hoppas det är väl med er ute i sommar Sverige!
Detta alster började som en Lo men slutade som en tavla....så kan det gå ibland och nu har jag bestämt mig för att det ska hänga tre lika danna på våra tre små godingar i mitt nya pysselrum.

Det är vackra pojkiga papper alldeles ny inkomna från Teresa Collins, hur kul som helst att jobba med! Gjorde denna tavla för ett bra tag sedan och så bestämde sig Maria och Sari till min stora glädje för att ta in dom till butiken!! Framöver kommer det fler Teresa Collin alster från mig det lovar jag!


Jag har satt fast en Inkido fjäril som fått åka meltingpot och blivit så här härlig vackra stämpeln med fågeln kommer också från Inkido. Vi gjorde sånna på Kungsbacka mässan och nu hittade jag en i gömmorna! Innan vi doppade dom i "pottan" satte vi matchande stickles på dom...mycket vackert! Inkido stjärnan målade jag först kornblå och efter den torkat fick den ett lager cracklepaint.


Tavlan hänger i tyll i öljetter och så har jag tvinnat ett blått organsaband omkring tyllen...kan hända att det kommer på lite annat också innan jag är helt nöjd!!
Visst är Vilda stämpeln fin, den ser ut som vimplar på ett riddarspjut tycker jag och den är en stor favorit hos mig....det får ni se nästa torsdag också!!Tim Holtz filmstrip dekorerar tillsammans med en massa annat, gångjärn, nyckel och självklart delar från Jacobs gamla babyjeans.
En sista bild på nyckeln och Primablomman, swirlen från Story Teller , och härligt turkos/blå rosor från Inkido!

Ha en härlig dag kära vänner och tack för ni kikade in!

Kram


4 kommentarer:

  1. Ååh vilken vacker tavla! Många fina detaljer!

    SvaraRadera
  2. Underbar! Härligt med olika nyanser av blått och vitt. WOW!!!

    SvaraRadera
  3. super vackert!!! helskön känsla och ett vackert samspel ed papper o dekos!!

    SvaraRadera

Tack så mycket för din kommentar.