torsdag 14 juli 2011

Altrad thelåda

Hejsan!

I mina gömmor hittade jag en thelåda i trä som jag länge velat göra något fint med och när jag höll de fina Steampunk Debutante i händerna kunde jag inte låta bli min låda. Jag bestämde mig för att göra en förvaring till alla mina charms och blev jättenöjd med resultatet. Nu kan jag lätt hitta just de dekorationerna jag vill ha.

Locket fick en grund av svart cardstock och mönstrat papper.


Kugghjulen är stansade med Tim Holtz underbara gadget gears-die och färgade med ditress vintage photo. Sedan har jag lagt på ett tjock lager glossy accent för att få ett "oljat" utseende. Även vingarna och den ursnygga utstansade skylten från Tim Holtz är målade och lackade.
Mellan kugghjulen har jag fäst en kedja. Jag brukar limma fast metaldekorationer med glossy accent från Ranger, det sitter bra och syns knappt eftersom det blir helt genomskinligt när det torkat.


Som avslutning på asken satte jag på metallfötter från Tim Holtz. Visst är de ursnygga? Nu pryder asken mitt skrivbord och ska nu fyllas av fina charms och annat kul man vill ha nära till hands.

kram Teolinda

1 kommentar:

  1. Ser ganska mycket ut som en trälåda jag har, tack för tipset! Får jag den hälften så snygg som din så är jag nöjd...! :-)

    Hälsningar Birgit

    SvaraRadera

Tack så mycket för din kommentar.