onsdag 22 februari 2012

STÄMPLA PÅ FJÄDER!

Idag visar jag två olika fjäderkort. Det första är ett i rosa och utan stämpel på fjädrarna:


Det är en vit kortstomme som jag har rivit av kanten på, på framsidan. Jag har ett rosa papper med torrembossade blommor på, där jag också har rivit nederkanten, vita fjädrar och ett filthjärta som jag hittade i mina gömmor. Jag har handskrivit IDA 16 på små lappar som jag stuckit in under hjärtat.Nästa är inget kort, det är egentligen en jultag, men jag ville visa något som är ganska fint! När jag var i ett köpcentrum så såg jag fjäderörhängen med tryckta fjärilar på fjädrarna. En idé var född.
När jag kom hem tog jag fram mina vita fjädrar, en vattenfast svart stämpeldyna och min minsta God Jul-stämpel. Sedan provade jag att stämpla på fjädern och det fungerade alldelese utmärkt! Titta själva:Denna tag är en färdig wellpappstag som jag målat med min vita Distress Stain Picket Fence (det går ju bra med akrylfärg eller Gesso också). På den finns en spets och pärlbård från mina egna gömmor, ett bokmärke och så pricken över i; en ljuskrona i metall!
Anledningen till att jag visar tagen är att den inte är sååå julig. Tänk att det står Grattis eller kanske är stämplat en liten ängel eller fjäril, eller något annat och vips är det inte jul längre!

Lycka till med att stämpla på era fjädrar! Tänk påsk, vettja! Eller inte!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack så mycket för din kommentar.