tisdag 29 november 2011

Journal jar

Hej på er!
Nu när det är mindre än en månad kvar till jul så har jag börjat planera lite inför julklappsinköpen.Vad ger man egentligen till sin mamma som har det mesta hon behöver och som inte önskar sig något speciellt? Jag tänkte ta tillfället i akt att ge henne något som på ett sätt är en present till mig också nämligen en journal jar.
En journal jar är en burk som man fyllt med diverse frågor samt en bok att besvara frågorna i. Man kan antingen använda den själv som en slags dagbok eller så ger man bort den till någon som får ett år på sig att svara på frågorna för att sen ge tillbaka boken till dig med svaren i. Det blir en skatt att bevara för framtiden!Man kan hitta färdiga frågor på nätet eller så skriver man egna för att få veta precis de saker man undrar över eller är nyfiken på. Det brukar vara lagom med ca 100 frågor. Jag har tänkt att frågorna som ska ligga i mammas burk ska handla om hennes barndom, uppväxt, föräldrar och frågor om oss barn som vi kanske inte tänkt på att ställa innan. det ska bli enormt spännande att läsa boken sen!
Så tveka inte! Kom och delta på vår journal jar kurs på torsdag och du får med dig en fin journal jar hem redo att ge bort till någon som du tycker sitter inne på värdefull information.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack så mycket för din kommentar.