onsdag 9 maj 2012

SNÖ, MITT I VÅREN

Hej!

JAG VAR I DEN NYA BUTIKEN HÄROMDAGEN! Det var en fantastiskt fin lokal, med högt i tak och bra ljus! Det kommer bli en väldigt bra butik! Och SNART, SNART blir det invigning där! Det är massor av roliga grejer g till dess... Håll ut!!

Nu när våren är här i större delen av landet så har jag gjort en vinterLO att visa idag! Med sängongens första snögubbe på bild. Papper jag använt är Bo Bunnys serie Midnight Frost, pappret heter Snowdrift Die Cut och en vit cardstock. Sedan har jag använt lite pappersspill för att göra snöflingor mm.


Jag har använthela Bo Bunnys papper, men man kan ju använda halva eller delar av det, även om kanterna är skurna...


Det finns många olika snöflingor på LO:n; tre olika charms, bla annat DEN HÄR från Kort og Godt och utstansade i papper. Die:n jag använt för att stansa ut snöflingorna är från Spellbinders. Jag har små remsor med grönt och ljusblått för att ta upp färgerna i fotot ännu mer. Snögubben är i trä från Artemio och är målad med Distress Stain Picket Fence. Minifotot är från en framkallningsfirma, där man får ett sådant när man beställer en större storlek också.


För att få höjd och liv i LO:n har jag sett till att alla dekorationer går lite omlott och skrynklat lite. 3D-kuddar är också ett bra sätt att få höjdskillnader. Stjärnpappret är från Maja Designs serie Skärgårdsliv.


Här syns höjdskillnaderna lite mer.

Nu längtar jag till butiken öppnar! Gör du?? Ha det bra tills vi ses där!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack så mycket för din kommentar.