torsdag 24 maj 2012

Dylusions på canvas......


Hej allihopa!!
Japp, nu kommer ett alster som är utan för det som jag brukar skapa så håll i hatten. Om ni följt med ett tag så känner ni ju till hur jag brukar skapa...blommor, vintage, shabby chic, spets, lager på lager i ganska mjuka pastelliga eller ditåt toner.
Det är väl säkert att påstå att detta är näst intill så långt i från det man kan komma, men ohhh va det är kul att skapa på detta vis. Jag har gått loss med mist i olika färgglada nyanser, blandat med acrylfärg och stämplar.
Det blev både ett kort och en canvastavla. Jag hade en köpt  tavla med ett motiv jag inte gillade och då målade jag hela rasket vitt med gesso först och plötsligt hade jag en helt ren duk att börja skapa på!


Jag har använt lite olika Dylusions stämplar till detta projekt och dom finns i många olika utförande, det ena finare än det andra!
Gamla boksidor blev tak till huset, stämplade och blommorna har fått sig en dutt med pearlmaker. Stora fjärilen kommer från ett Reprint-set och texten "Live the life you imagined" hittade jag i ett Tim Holtz-set.
Bladen ni kan se här är stämplade på en boksida och sedan mistade med gul mist.


En utstansad fågel (Bigiz dies) som fått en kostym av glansig acrylfärg efter att jag använt en mask att göra prickarna med.
Mina blommor var helt vita från början och har fått en ny skrud av fina mist färger.


Det tillhörande kortet går precis i samma stil och hela paketet ska få "flytta" hem till en mycket kär vän till mig! Bollfrans kan jag aldrig få nog av och jag gillar när den finns i starka färger.Fick inte riktigt till ljuset på denna bilden, men här är den färdiga tavlan på lite närmre håll...önskar ni bilderna större för att se detaljer så dubbelklicka eller klicka bara på bilden!!

Ha nu en riktigt trevlig torsdag!!
Kram från Lina

4 kommentarer:

 1. Så skall d c ut, tjejen! Bra jobbat!!!

  SvaraRadera
 2. Hehehe. Jamen de e ju sååå roligt att spraya:))))

  SvaraRadera
 3. Jätteläckert! Är SÅÅÅ sugen på att pröva själv!

  SvaraRadera
 4. Kör Lenis kör.... Du kommer älska det:)))
  Kram Lina

  SvaraRadera

Tack så mycket för din kommentar.