torsdag 6 oktober 2011

SHABBY CHIC UGGLA PÅ KORT....+ETT TIPS


Hej pysslare!
Idag tänkte jag vara lite "Ugglig" av mig, inte är det ofta men denna gulliga lilla fågel från Kaiserkraft vann mitt hjärta på en gång! Ska nog utmana en av mina kära DT-kollegor att göra vars ett kort med samma material och denna uggla eftersom lika Shabby Chic som jag är lika förtjust i ugglor är hon!!

Papperna jag använt kommer från My Minds Eye och mitt tips för dagen är...om du har stämplar som egentligen inte passar till ändamålet och ändå känner att vissa delar skulle funka så gör som jag!!


Här har jag använt delar av en halloweenstämpel (staketet ) på mitt kort kan man inte se att det finns pumpor i närheten!!! Jag stämplade bara pumporna utanför mitt papper och lät det vackra staketet vara med! Prova får ni se att era stämplar öppnar en helt ny värld i alla möjliga riktningar!

Tagsen distressade jag och stämplade med text och så sydde jag söm med symaskinen, lite blommor & bling och en söt ram från Kort og Godt så kände jag mig klar... metallfjärilen kommer också från Kort og Godt.


Ha en toppendag och tack för besöket!

Kram från mig.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack så mycket för din kommentar.