fredag 14 september 2012

EN LITEN AFFIRMATIONSJOURNAL

Jag fann en hög med små anteckningsböcker jag fyndat i någon billig affär för några år sedan. Papperena är också av lite tjockare kvalitet, fastän det ser ut att vara en vanlig kinabok med rutmönstrat omslag. Sidorna är linjerade.
Och eftersom jag gillar att spraya och kladda och kleta med stämplar, masker m m, lät jag den ena idén ta mig vidare till nästa... och vips, så hade jag fått den galna idén att göra en liten bok, fylld med kloka ord, fina uttryck och citat och ordspråk jag fastnat för längs livets väg.

Jag kommer att visa upp boken, med ambitionen att visa minst ett uppslag i veckan, och när året är slut, hoppas jag på att ha fått med en hel del olika uppslag till hur man kan kladda och kleta bäst man vill :-). Boken kommer troligtvis att ha olika inriktningar, vartefter jag vågar mig på nya tekniker. Den första delen kommer säkerligen att bestå av bara spray, stenciler och stämplar. Den andra delen hoppas jag på att kunna föra in lite mer struktursaker. Sen får vi se var jag hamnar efter det... Det gäller ju att söka sig till ny inspiration hela tiden... för att inte stagnera.

Jag har använt mig av en massa olika stämplar jag samlat på mig genom åren. Sprayfärgerna kommer alla från Ranger, både Tim Holtz distressfärger, Adirondacks Color wash-färger och Dyan Reaverleys Dylusions-färger.

Det första uppslaget säger att man inte skall ändra sig för någon annan - och alltid tro på sig själv. Change for no one and believe in who you are.

Jag har använt mig av en liten tegelstenväggmask från Crafter's workshop, Timpans filmstrip-stämpel (testa gärna Vilda stamps-filmstripstämplar :-)...), en fräck halloweenstämpel från Inkadinkado, en rutmönsterstämpel, en häxstämpel från Inkadinkado, en kaffekoppsavtryckstämpel (Stampers anonymous) från Tim Holtz och själva textstämpeln från Dylusions.

Många av varorna har jag köpt hos Scrap & Hobby, som numera finns i Gråbo.


Jag har nog börjat med att spraya tegelväggen med en rosa färg, lite slarvigt över båda sidorna. Sen ser det ut som att jag använt någon annan mask för att få det gröna mönstret som sprider sig över båda sidorna, men i dagsläget minns jag tyvärr inte vad jag använt.

Filmstripstämpeln kom nog före halloweenstämpeln i hörnet, och i den bästa av världar, hade jag kanske tänkt mig för var jag placerade filmstripen, men eftersom jag skall vara trogen själva uttrycket, att jag inte ändrar mig... så får det vara så här :-).


Häxan, tillsammans med flera fina häxmotiv, finner du i ett underbart stämpelset från Inkadinkado. Det är dock tyvärr slut för tillfället i webbshopen.

1 kommentar:

Tack så mycket för din kommentar.