torsdag 15 december 2011

JULKORT MED INKIDO OCH VILDASTAMPS....

Idag bjuder jag på lite rosa julfägring!
Ett kort med stämplar från Vilda Stamps och papper från Inkido. Jag kommer att tänka på ett ordspråk när jag ser detta kort...."När inte katten är hemma dansar råttorna på bordet" och så var det hemma hos oss...jag hade köpt lite julklappar till pojkarna och i ett obevakat ögonblick hade dom nosat rätt på alla alltihop!!

Börjar tro att barn har en inbyggd radar som ger utslag på paket!!! Som tur är kunde jag trixa till det och säga att det var kusinernas saker och att pojkarnas paket låg på ett så hemligt ställe att inte ens tomtens nissar kunde gå och tjuvkika! Det är långt till jul när man är ett litet barn!!!!

Mina kanter på kortet är chalkat med Ingvild Bolmes härliga strykjärns-formade chalk i "darkbark"....den gillar jag massor!

Jag har använt många av Vildas fina stämplar, små råttorna som springer runt pepparkakshuset, hörnen, granen, paketen, "God Jul", vykortet och självklart det fina pepparkakshuset. Det är färglagt med distresser.

Kottarna använder jag ofta nu till mina julalster precis som min snöflinge-stans från Martha Stewart. Jag valde att stämpla Vildas lilla vykort på den rosa blomman från You Do som kotten i hörnet pryder.
Jag gör ofta så för att det ska hända lite mer i blommor och annat som kan kännas lite "platta".

Ha nu en riktigt bra dag

Kramar från mig......

1 kommentar:

Tack så mycket för din kommentar.