torsdag 22 december 2011

BILDER FRÅN GÖTEBORGSMÄSSAN

Hej på er!
Lite annat än bara jul kommer det här!! Vi var för ett tag sedan på härliga Göteborgsmässan och hade trevligt med glada scrappare från hela landet!
Vi börjar med bilder från våran "make and take" där deltagarna fick dekorera tändsticksaskar tillsammans med oss. Vi önskade att vi hade kunnat erbjuda minst det dubbla antalet platser för det stod många på kö!!


Här syns ena sittningens fokuserade deltagare i full färd med att göra sina askar fina. Massa kreativitet och ideer.....det kan man se på bilden här under.
Så olika askar av precis samma material!! Klicka på länken här och kom direkt till webshopen om du är sugen på att göra din egen tappning!!

Se så kreativa deltagare vi hade!!

Det knepas och knåpas, goda råd och gluedots byts om vartannat. Tror att det här med make and take både är väldigt roligt och också ett sätt att få nya pysslare att hitta en väg in i denna underbara värld.


Lite goa glada mässdeltagare som vant lotsar sig igenom alla montrarna i jakt på guldklimparna...eller för att bocka av sina inköpslistor och träffa kära bekanta!

Här ser vi Mia och Ida göra sig redo innan dörrarna till mässan öppnar. Det är lite omvänd ordning i mina bilder idag men tänkte att det kunde vara lite kul för er att se lite bakom kulisserna.

Petra och Tessan packar upp för fulla-muggar...allt har sin givna plats både i släpvagnen på vägen till mässan och i hyllorna.

Det börjar arta sig i vår monter!

Här står Maria och klurar på någon viktigt detalj för att allt ska bli så bra som möjligt., Tyvärr lyckades jag inte fånga oss andra på bild, men roligt hade vi och redan längtas det till nästa mässa!

Må så gott i julstöket och glöm inte att njuta av alltihopa!

Kramar från mig
Lina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack så mycket för din kommentar.