onsdag 7 mars 2012

ägg med kanin inuti

Snart är det Påsk! Helt sjukt vad tiden går... och visst är det konstigt, med en kanin i ett ägg... Men jag tycker det blev riktigt gulligt!


Jag har använt mej av ett papir mache ägg som jag har målat vitt med Distress Crackle Paint färg Picket Fence. Eftersom jag ville att sprickorna skulle synas ordentligt har jag inte grundmålat innan. Jag har valt att inte måla insidan, tycker själv om när det bryter lite.


Här syns all krackelering. Det är en fin effekt, om man vill ha ett lite mer slitet uttryck. Organzabandet är vitt med gula ägg och kycklingar på. Väldigt fint! Det finns i den fysiska butiken i Sävedalen!


Inuti ägget har jag lagt vitt vanligt presentband. Jag hade inget "skrufs", (som man brukar ha som dekoration i blomkrukor och så, jag vet ju inte det riktiga namnet på det), Jag tänkte att jag provar att ta presentband och drar med banddelaren för att få mindre remsor, (vad den nu heter...) och det fungerade ju bra! Den söta kaninen är utklippt från ett nytt Reprint-papper som heter Tags Reprint RP0037.


Som du ser är det massor av söta tags på. Själv tycker jag att det bara är en som är jättepåskig och det är kycklingen nere i höger hörn. Tagsens baksida är som på högersidan, så vill man inte ha massor av söta tags, kan man ju vända på pappret och använda dom utan figurer på...

Papperet som är som bakgrund är också från Reprints nya serie och heter Glad Påsk. Det ser ut så här:

Jag har använt den prickiga baksidan. Jag tycker ju framsidan är perfekt som baksgrundspapper på ett kort, eller på en LO. Vi får se hur jag använder det en annan dag...

Lycka till med påskskapandet!

1 kommentar:

  1. va fint det är och nää inte konstigt med en kanin, de hör ju påsken till de oxå:-9

    SvaraRadera

Tack så mycket för din kommentar.