fredag 24 augusti 2012

STJÄRNKORT

Det var ett tag sen jag såg ett härligt stjärnkort på f d Arkivet. Jag blev alldeles hänförd och har alltså väntat sedan dess med att prova på det själv. I och med att jag skulle planera för en kurs i specialvikta kurs hos Scrap & Hobby, fick jag chansen att leta upp nya sköna tekniker... Lotten föll således på detta kort denna gång :-).
Även om jag har massor av mönsterpapper här hemma, väljer jag oftast de enkelmönstrade. Och ibland är det riktigt kul att rota runt i spillpapperslådan för att se om man kan tota ihop något med det som blivit kvar från andra projekt.
Här ser du den fina klockan, uppstämplad med en stämpel från Vilda stamps - som ingår i setet kugghjulshörn v711.
Först tänkte jag hållt kortet helt och hållet svart-vitt, förutom kraft-cardstocken i bakgrunden, men så mindes jag att jag hade ett gäng med smårosor som bara väntade på att bli använda. Jag har fäst dem med min limpistol, för att de verkligen skall sitta kvar!
Nu syns inte kapsylen så tydligt, men jag har använt mig av en guldfärgad tillplattad kapsyl, och målat den svart med akrylfärg, för att den skall skapa en ram runt klockan. För att få klockan att framträda mer... eller mindre, skulle jag kunna dekorera det med t ex crackle accents :-).
Jag använde mig av sifferpapper för att illustrera känslan av tid, bråttomhet och stress...
... För att verkligen sätta pricken över i:et med texten: "När man haft riktigt bråttom måste man stanna upp och vänta på sin själ". Också det en stämpel från Vilda stamps. Denna fina stämpel ingår i ett f d hemligt kit (svenska texter v692) med flera fina uttrycksstämplar.
Det randiga papperet är, om jag inte minns fel, ett papper från My Minds eye.
Visst är stämpeln fin, med både fjärilar och snirkligt typsnitt...?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack så mycket för din kommentar.