onsdag 4 juli 2012

Tre ramar på rad, gullig och konst-ig

Hej på dej!

Tänk vad fantastiskt det är att ha vänner, vänner som Sari i butiken! Jag hade glömt bort att ta foton mina senaste alster och då fixade Sari det, mailade bilderna till mej och vips, kunde jag göra ett inlägg här, som jag hoppas ska inspirera dej!

Jag fick två stycken 3-ramar av Nina, att göra något av och här är resultatet:I mitten är en 3-ram i orginal. Det är trävita ramar med fönster av plast. Ramarna har silverfärgade öglar och hängare.


Den till vänster har jag grundat med vit Gesso och sedan målat med Distress Crackle Paint Brushed Pewter, som är matt silverfärgad. Jag tog ut pappersbiten under fönstren och färgade in med Distress Dyna, den översta med enbart lite Walnut Stain, den i mitten med Walnut Stain och lite svagt med Peeled Paint och den understa gjorde jag mörkast. Jag målade på lite Crackle Paint på alla småpapper också. Jag har gjort maskerna själv, den överst och den underst. (Tyvärr har Sari inte fått med några bilder som visar 3D-djupet, men det finns. Jag rekommenderar att åka till Scrap o Hobby och titta allas våra alster i verkligheten! Nu i sommar är ju perfekt!) Jag har gjort maskerna i gips, på smådockor! Den översta ska föreställa en bäbis, den har jag låtit vara gipsvit. Jag satte dit en hjärtpärla som jag hittade i mina gömmor. I mitten har jag gjort en "klocka", med visare som fanns i mina gömmor, dom också.

Den högra har jag målat med Pearl Maker på ramarna. I fönsterna har jag satt blommor från Prima. På ramarna har jag satt små saker som fanns i mina gömmor: överst en charm i form av en älva från Kort och Godt och i mitten en liten Nasse.


På den högra ramen sitter också, på ena sidan en "name"-etikett från något klädesplagg och en liten skylt med texten "Tiden går" som är handskrivet på andra sidan. Nederst sitter en mask som jag färgat med Stickles copper. Som glasögon på den sitter det två halsbandslås. Denna masken ska symbolisera en gammal människa.

På den vänstra ramen, nederst, sitter en älva från ett smyckeskrin och en spets.

Jag hoppas ni har fått fram lite inspiration och även lite "våga prova" leva ut i skapandet!!

Ha det bäst!
Miaa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack så mycket för din kommentar.