fredag 20 april 2012

PRESENTATION AV SCRAP & HOBBYS NYA ÄGARE


Nu är de flesta bitarna på plats och jag tycker det är dax att gå ut med vem jag, Scrap & Hobbys nya ägare, är. 

Den nya ägaren, Nina Möller till vänster och den gamla ägaren, Maria Bergkvist till höger.

Jag heter Nina Möller. Jag är en 34 år gammal norska som spenderat de senaste 13 åren i Sverige. Här träffade jag min make och vi har idag fyra barn. Därtill är jag en hängiven papperspysslare sedan många år. Min väg in i papperskonstens värld har sitt ursprung i att jag fått handgjorda julkort av mina barndomsvänner. Efter ett tag provade jag på kortmakeriet och det tog inte lång tid innan jag var fast i denna underbara hobby. 

När jag såg att Scrap & Hobby var till salu, såg jag min chans att förverkliga en dröm jag burit på i många år. 
Sari, som blivit ett känt ansikte utåt, följer givetvis med mig på resan. Tillsammans står vi i startgroparna för att lyfta Scrap & Hobby till nya höjder. 

Verksamheten kommer att flyttas till Gråbo industriområde i början på maj månad. Du kan fortfarande handla i webbutiken under ägarbytet, men leveranstiden kan bli något längre som följd av ägarbyte och flytt. Den nya adressen kommer vara Gråbo Industriväg 8A.
(Om du kör väg 190 till bensinstationen Shell i Gråbo, tar du till höger och kör sedan till rondellen och tar höger igen. Kör rakt fram och håll utkik butiken på höger sida.)

Vi kommer även fortsättningsvis att ha varor inom scrapbooking, kortmakeri, alter och allmänt skapande till bra priser, samtidigt som vi lyfter blicken för att ta in nyheter och andra varor. Vi kommer givetvis att ha kurser inom både kortmakeri, scrapbooking, alter, färgläggningstekniker och mycket mycket mer.   

Håll utkik efter mer information inom kort, då vi även kommer att informera mer om öppningsdag, erbjudanden och annat kul.


ÖPPETTIDER I DEN NYA BUTIKEN: 
måndag 10-19
tisdag 10-19
onsdag 10-19
torsdag 10-21
fredag 10-19
lördag 10-16

Jag och Sari hälsar er hjärtligt välkomna till Scrap & Hobby!

7 kommentarer:

 1. Åh så roligt! Det gläder mig väldigt mycket att Scrap & Hobby fortlever som butik och att Sari forfarande finns med. Önskar dig ett stort lycka till!
  Hälsningar
  Caroline (Tigerblomma)

  SvaraRadera
 2. Åh, så kul! Nu fick jag ännu närmare till Scrap och Hobby :) Ser framemot att få komma förbi när ni flyttat in i nya lokalerna. Grattis och Lycka Till!

  SvaraRadera
 3. Åh, vad roligt! Grattis och lycka till! Ser fram emot att få fortsätta handla hos er. =)

  SvaraRadera
 4. Det här är väldigt roligt! Lycka till!
  MVH Miaa

  SvaraRadera
 5. Åh, så roligt att affären forsätter och jag får lite närmare till butiken!
  Lycka till!

  SvaraRadera
 6. Jag hoppar och skuttar av glädje!!! Det är så roligt att butiken får leva vidare och frodas. Jag stormtrivs och har haft supertrevligt och mysigt att få vara kreativ tillsammans med Maria och Sari och ser fram emot att få kreera i den nya konstallationen Nina och Sari!!
  Det ska bli spännande att se vad som kommer in i sortimentet ..... YES!!!!
  Lycka till med nyinvigningen och jag ser mycket fram emot att träffas och planera roligheter. Tack för att ni vill fortsätta ha mig i teamet:)))))

  SvaraRadera
 7. Jag hoppar och skuttar av glädje!!! Det är så roligt att butiken får leva vidare och frodas. Jag stormtrivs och har haft supertrevligt och mysigt att få vara kreativ tillsammans med Maria och Sari och ser fram emot att få kreera i den nya konstallationen Nina och Sari!!
  Det ska bli spännande att se vad som kommer in i sortimentet ..... YES!!!!
  Lycka till med nyinvigningen och jag ser mycket fram emot att träffas och planera roligheter. Tack för att ni vill fortsätta ha mig i teamet:)))))

  SvaraRadera

Tack så mycket för din kommentar.