måndag 29 april 2013

Mixed Media-tavla

Jag har gjort mitt första mixed media-alster. Har alltid tyckt att det inte har varit min grej men när jag var med Nina på Reprints återförsäljarträff fick vi prova på. Det var riktigt roligt att få kladda med färg och diverse olika saker och alla mina canvastavlor som ligger här hemma i väntan på att bli scrappade har nu fått ett nytt syfte. :-)




Till denna tavla har jag bl a använt akrylfärg, gesso och olika färgsprayer. Tavlan är dekorerad med textremsor och bild som vi hade fått utskrivet, blommor, metalldekoration och spetsband.

Kram Carina

torsdag 25 april 2013

Fina mössor med silhouette

Lisa Ekström har fixat fina vårmössor med sin silhouette.

Lisa har använt Heat Transfer Smooth till namnen och rhinstones till motiven. Motiven finns att köpa via Silhouette America.







Ha en fin dag!

Mvh Nina

fredag 19 april 2013

Ett studentkort

Ett enkelt studenkort som blev till på Reprints återförsäljarträff i mars.
Här har vi använt ett kraft-papper som bas, stämplat lite spetshjärtan  med vit dyna, klippt ut vimplar ur ett vårigt och fint papper. Studentstämpeln är stämplad direkt på kortet med svart dyna.
Dekorerat med två rosa cardstock som jag klippt till , samt en bit band med glittriga hjärtan som fästs på kortet med häftstift. 
Ett tips för att få fina jämna vimplar ( som på de två rosa papprena), om man som jag inte har så lätt att få det snyggt med klippning för fri hand , ( här är det klippt för hand) är att använda en fyrkantig punch/ stans och "sätta in hörnet"




 Önskar er en trevlig helg


måndag 15 april 2013

Gulligt grattis

Till dagens inlägg har det blivit ett gulligt grattiskort till någon i de yngre åldrarna. Tycker djuren på mönsterpappret är ursöta. :-) När jag väljer färger brukar jag alltid utgå från mönsterpappret och försöka plocka upp någon av de färger som bryter av och i detta fallet fick det bli ljusblått.



Till kortstommen har jag använt ljusblått carstock för att bryta av. Mönsterpapperna kommer från Forever Young 6x6 paper pad. Jag har dekorerat kortet med ett brunt snöre och i det har jag hängt fast en blomma i plast och ett metallhänge Charms Teddy. Under har jag använt dekorationer från 12x12 Mama-razzi stickersark där även bokstäverna kommer ifrån.

Kramar Carina

fredag 12 april 2013

Runt födelsedagskort

Idag tänkte jag visa ännu ett födelsedagskort som lämnades bort i helgen som var.

Jag har valt att stansa ut kortbasen med en Spellbinders scalloped dies/ stansmall.

Ännu ett väldigt enkelt kort.  Här har Big Shoten fått jobba . Har använt mig av två dies/ stansmallar från Spellbinders till detta kort. En scalloped till kortbasen, och en cirkel till det mönstrade pappret. Det mönstrade pappret är samma som på gårdagens födelsedagskort. Här har jag använt "baksidan" som har samma mönster som framsidan- men är uppdelat i fyra, och med mindre motiv. .
Grattis stämpeln är embossad i rött. Ritat lite med en penna och glittrat lite :)

Trevlig helg!

Mvh Nina

torsdag 11 april 2013

Enkelt grattis kort

Det blev enkla och färgstarka kort då barnen skulle på kalas i helgen.






Här har jag ganska enkelt vikt en kortstomme, stämplat på den med olika spetsstämplar. På detta har jag limmat fast en bit mönstrat papper.
Grattis- texten har jag embossat i guld. Jag har stämplat lite spets under texten och stansat ut en cirkel som jag satt på 3D-kuddar.  Ett utklippt moln och en utstansad uggla, samt lite glitterlim fick bli dekorationerna på kortet.

Det andra kortet visar jag i morgon.

Ha en bra dag!

Mvh Nina

fredag 5 april 2013

Hurra for deg- och en prima ballerina

Idag tänkte jag visa ett kort jag gjort med Primas fina ballerina och Vildas norska text Hurra for deg som fyller ditt år. En sång jag brukar sjunga för mina stackars barn när de fyller år ( stackars- därför att jag inte äger sångröst- och de tvingas lyssna på hela sången ! )






Materiallista

Text stämpeln är en Vilda text
Mönstrat papper från Reprint


Ha en bra dag i vårsolen!! 

Mvh Nina